FAQ

Često postavljana pitanja

Master frizer je osoba koja vlada svim tehnikama u kolorističkom i stilističkom dijelu frizerske struke, a frizer stilist je osoba koja pojedine djelove frizerske struke nije usavršio ili se ne želi razvijati u tom smjeru.  Također master frizer ima minimum 10 godina radnog iskustva u struci.

Kada ste sigurni da ste spriječeni! Naravno, bilo bi poželjno da otkazivanje ne bude u zadnji trenutak, pogotovo ako ste se zapisali za uslugu u trajanju od nekoliko sati.

Imajte na umu da je u dogovorenom periodu vaš frizer ostao besposlen, nije mogao primiti drugog klijenta te da ste mu samim time nanijeli nanadoknadiv gubitak.

Garantiramo dobar i profesionalan rad, međutim ako dođe do bilo kakve situacije uvijek smo spremni na razgovor i rješenje mogućeg problema.

U tom slučaju je poželjno da dođete kod nas na kozultacije. Rezervirajte vaš 15 minutni termin, koji je besplatan. Napraviti ćemo dijagnozu, dati preporuke i osmisliti rješenje…

Sve ciljane usluge naplaćuju se po važećem cjeniku, ali ne možemo uvijek unaprijed znati koliko će koštati kompletan rad u konačnici. Temeljem dogovora s klijentom možemo reći približan iznos.

Svaka koloracija koja se radi ima zakonski predviđen normativ. Ukoliko se dogodi da u radu potrošimo više grama boje nego je predviđeno u sklopu normativa,  oni se zaračunavaju ekstra, ali samo kao grami, jer je sama usluga već u procesu naplaćena.