Previous slide
Next slide
Partner
5/5

Danas je Keune Haircosmetics jedna od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu, a koja je u obiteljskom vlasništvu.

Uspješnost ovog branda nije slučajnost, već rezultat 99-ogodišnje tradicije u proizvodnji kozmetike za kosu koja vodi računa prvenstveno o visokim kriterijima kvalitete proizvoda, a rezultat je suradnje frizerskih stručnjaka i visokoobrazovanog kadra iz područja kemije, mikrobiologije i farmacije.

Svi Keune proizvodi proizvode se i kontroliraju isključivo u u tvornici Keune u Soestu blizu Amsterdama, gdje se visoka kvaliteta proizvoda kontrolira u najmodernijem hi tech laboratoriju za kozmetiku u Europi.

Svaki proizvod testira se i u svim Keune svjetskim centrima, gdje frizerski stručnjaci testiraju proizvode i ocjenjuju njihovu primjenu i kvalitetu.

U procesu proizvodnje inzistira se na upotrebi aktivnih prirodnih sastojaka; kao što su ekstrakti biljaka i eterična ulja kada god je to moguće. Tako da su UVA i UVB filteri koje sadrže Keune proizvodi na prirodnoj bazi.

Keune proizvodi su visokokoncentrirani i sadrže veliku količinu njegujućih sastojaka što rezultira zdravom kosom.

U cijeli proces proizvodnje je uključen i gosp. George Keune koji osobno nadgleda svaki korak u kreiranju novog proizvoda: od procesa proizvodnje do dizajna pakiranja.

Nezaobilazni dio poslovanja Keune kompanije je visokorazvijena ekološka svijest i zaštita okoliša.

U Keune neprestano razmišljamo o tome kako bismo mogli biti bolji i drugačiji. Dobro nije dovoljno dobro želimo da dobro bude sjajno. Ne želimo nužno biti najveći. Želimo biti najbolji.

Proizvode za kosu izrađujemo za profesionalce od 1922. godine, ali više smo od dobavljača. Postanite partner s nama i automatski ćete se pridružiti našoj globalnoj obitelji.

Keune ćete pronaći u više od 80 zemalja, ali daleko smo od bezdušne multinacionalke.

Mi u Keune blisko smo povezana grupa stvarnih ljudi koji kreiraju proizvode za industriju njege kose i pritom se dobro zabavlja.

To znači da vas podržavama na sve moguće načine, bilo da se radi o proizvodima, edukaciji ili prijateljskom razgovoru.

Kako to funkcionira: pomažemo vam da dobijete najbolju verziju sebe, kako biste isto mogli učiniti za svoje klijente.

Zajedno ćemo uspjeti.

Stavili smo ljude na prvo mjesto. Poslujemo s osobnim dodirom jer nam je stalo do vas, vašeg salona i osobe na vašoj stolici. Vaš uspjeh je naš uspjeh, doslovno.